Getting My بیماری گال در زنان To Work
Getting My بیماری گال در زنان To Work
Blog Article
از علائم بارز این بیماری میتوان به بروز لکههای پوستی قرمز و خارش زیاد اشاره کرد که، معمولاً در طول شب شدیدتر میشود.
استعمال موضعی گازوئیل بروی نواحی مورد نظر به منظور درمان گال فقط وضعیت را بدتر می کند و هیچ تاثیر مثبتی بر درمان این بیماری یا نابود کردن انگل عامل بیماری گال ندارد.
کنههای گال میتوانند ۳ تا ۴ روز خارج از بدن زنده بمانند بنابراین لازم است که اقدامات احتیاطی خاص برای جلوگیری از انتشار آلودگی انجام دهید.
البته غیر از این پمادها که درمان قطعی بیماری گال را نتیجه میدهند، پزشک متخصص داروهای دیگری برای تسکین درد و کم کردن خارش ناشی از حضور انگل گال بر روی پوست را نیز تجویز خواهد کرد. این داروها عبارتند از:
آنتیهیستامینها مانند دیفن هیدرامین یا لوسیون پراموکسین برای کمک به کنترل خارش
گالها از نظر حاوی بودن رزین و اسید تانیک غنی هستند و برای ساختن جوهرهای دائمی در رنگرزی و دباغی مورد استفاده قرار میگیرند.[۱] نگارخانه[ویرایش]
کودکان مبتلا به گال ممکن است در سرتاسر بدن خود خارش داشته باشند و ممکن است به دلیل خارش شبانه از کم خوابی بدحال یا خسته باشند.
بانوان عزیز، بیماری گال چگونه سرایت میکند با اجرای این روش های طلایی ریزش موهای خود را متوقف کنید!
نوزادان و کودکان. (کودکان تماس فیزیکی نزدیک زیادی با والدین، دوستان، اعضای خانواده و همکلاسی های خود دارند.)
با توجه به این که انگلهای گال اغلب در هنگام شب فعال میشوند، بهتر است در طول شب از داروها استفاده کرد.
درمان با یک تا سه دوز از ایورمکتین یا یک تا سه بار استفاده از پرمترین بعد از چهار هفته ممکن است منجر به اختلاف کوچکی به لحاظ نرخهای پاکسازی کامل شده با اصلا اختلافی نشان ندهد (شواهد با قطعیت پائین).
به طور متوسط در یک فرد مبتلا به این بیماری ۱۲ عدد انگل گال وجود دارد. در حالی که در مناطق محروم کودکان مبتلا بالغ بر صد کرم دارند.
چگونه گال گسترش می یابد؟ رایج ترین شکل انتقال گال انتقال از راه تماس مستقیم پوست فرد بيمار با پوست فرد سالم میباشد. گال همچنین میتواند توسط حوله مشترک و سایر وسایل شخصی یا خوابيدن در بستری که فرد آلوده قبلا از آن استفاده کرده پخش شود.
اگر چهار هفته پس از اتمام درمان هنوز بثورات پوستی دارید یا بثورات جدید ایجاد می شود ، به پزشک خود مراجعه کنید.